top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN


Verzenden Gratis verzenden binnen Nederland en België vanaf €75 Noah levert aan klanten binnen Nederland en aan internationale klanten. De verzendkosten binnen Nederland en België zijn gratis vanaf €75.

 

Retourneren/omruilen Ben je niet tevreden met een ontvangen product of wil je een product omruilen? Wij hanteren de volgende voorwaarden: Je hebt het recht om artikelen tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. U kunt uw pakket terugsturen naar Noah Utrechtseweg 110a 6862AP Oosterbeek *deze kosten zijn voor eigen rekening.

 

Retourzendingen Zorg ervoor dat het te retourneren artikel nog voorzien is van de originele labels en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Artikelen worden niet geaccepteerd: * als ze gedragen en/of gewassen zijn; * als ze beschadigd zijn of wanneer je zelf geprobeerd hebt de beschadiging te herstellen;   * als je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.

 

Verwerking retour en terugbetaling Noah zal uiterlijk binnen 14 dagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, rechtstreeks op je bankrekening terugstorten

 

Bovenstaande is tevens geldig voor SALE aankopen.

 

Vragen over het verzenden, retourneren of ruilen van artikelen?

 

Mail dan naar info@noahoosterbeek.nl en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

bottom of page